Barcelona – rundtur

Så et vi kommet til Barcelona og har virkelig fået set en masse ting og steder.

Første dag gik vi bare rundt i byen for at få en fornemmelse af hvor stor byen er og hvad det er at se. Så vi gik en tur på La Rambla og ind i de små gader ned til havnen, hvor vi fik noget at spise ved Port Vell. 

Dag 2 og 3 havde vi købt billet til sightseeing bus så vi kunne vælge hvilken linje og tidspunkt som det passede os. Så vi har været rundt og set rigtig meget. 

Vi har også gået fra Placa D’Espania op af alle trapperne til Museum Nacional d’Art Cataluya. Her kommer man også forbi Font Magica, hvor vi om aften så springvand med lys og musik.

Vi var selvfølgelig også forbi Camp Nou og se noget af området. Vi var dog ikke inde og se stadion og hvad der ellers er.

Turen gennem Park Guell var meget varm men der er en fantastisk udsigt der fra. 

Heldigvis kunne vi sidde i skyggen og nyde en is. Generelt er her meget varmt her i Barcelona så der skal en del vand og is til.

Vi tog også gondolen op til Castle de Montjuic som er en gammel fæstning, ikke langt fra den olympiske stadion. Her var der også en fantastisk udsigt over Barcelona blot fra den modsatte side af Park Guell.

2 thoughts on “Barcelona – rundtur

  1. Det ser ud til i nyder det,her er vejret stadig dårligt ,ellers alt vel med Molly m.m. 😀😀. Mormor og morfar

  2. Vi nyder det også rigtig meget.
    Nu er vi kørt op af kysten i nærheden af byen Pals, hvor den stå badning i havet og i poolen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *